Zemesriekstu sviesta un šokolādes cepumi

Iespējams vieni no visātrāk un visvieglāk pagatavojamajiem cepumiem. NAV JĀCEPJ. Protams, ir jāļauj arī tiem atpūsties līdz ēšanai, bet nu traki gardi. Superīga dāvana kādam vai vienkārši sevis palutināšanai.

Sastāvdaļas (15-20 cepumi) – izmantojiet glāzi, kas ir 250ml:

  • 1/2 glāze zemesriekstu sviesta;
  • 1/3 glāze kļavu sīrupa;
  • 1/4 glāze mandeļu piena (nesaldināta);
  • 1/4 glāze kokosriekstu eļļas;
  • 3 ēdamk. kakao pulvera;
  • 2 tējk. vaniļļas ekstrakta;
  • 2 glāzes auzu pārslu (ātri vārāmās arī der).

Pagatavošana:

  1. Visas sastāvdaļas, izņemot auzu pārslas, sajauc kopā katliņā un uzsilda līdz viss izšķīst un izveidojas silta, bieza masa;
  2. Noņem no plīts un pieber auzu pārslas, kārtīgi samaisa.
  3. Izklāj cepampapīru un ar karotīti veido cepumu formiņas un kārto uz papīra;
  4. Liek ledusskapī uz 6 stundām ( ja nevar nociesties, tad pirmo var pagaršot jau pēc 30 minūtēm).


Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *