Krēmīgā melleņu mērce

Mērce ir forša, kad gribas pamēģināt kaut ko jaunu, bet šoreiz nebija mans favorīts – visdrīzāk tāpēc, ka es pievienoju 3 ēdamk. etiķa. Bet, iespējams, šī recepte ir tieši priekš Tevis – neizmēģināsi, neuzzināsi. Mērci pasniedz ar svaigiem lapu salātiem un svaigiem dārzeņiem pēc izvēles.

Sastāvdaļas (4 porcijas):

  • 2 glāzes saldētu (atkausētu) vai svaigu melleņu;
  • 1/2 glāze granātābolu sulas – svaigi spiesta mājās vai nopirkta veikalā;
  • 1/2 glāze Indijas riekstu;
  • 1-2 ēdamk. augļu etiķa (atšķirībā, kādas Tev attiecības ar etiķi).

Pagatavošana: Visas sastāvdaļas sablenderē līdz masa kļūst krēmīga.

Ja granātābolu iegūst mājas apstākļos, tad svarīgi paskatīties, kā to izdarīt internetā, lai neizbesītos. Es izmantoju šo: https://www.youtube.com/watch?v=DecqfU51snw.



Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *