Ziedkāposti pupiņu mērcē

Sastāvdaļas:

  • izmērcētas sojas pupiņas (der arī jebkuras citas mazās);
  • ziedkāposts;
  • sīpols;
  • ķiploks (3 daiviņas);
  • burkāni;
  • paprika;
  • kale salāti;
  • sāls;
  • pipari;
  • kaltēti pētersīļi u.c. garšvielas pēc izvēles;
  • auzu milti (der jebkādi priekš mērces);
  • sojas sausais piens (var arī ne sauso).
  1. Novāra pupiņas;
  2. Uzliek tvaicēties ziedkāpostu (apbēru ar kaltētiem pētersīļiem);
  3. Nomizo sīpolu, burkānu, ķiploku;
  4. Sagriež sīpolu, kale salātus un papriku smalki, sarīvē burkānu;
  5. Liek cepties uz pannas bez eļļas;
  6. Kad apcepies ir nedaudz, tad pievieno vienu ēdamkaroti miltus, samaisa un lej pienu;
  7. Pievieno pupiņas mērcei;
  8. Pievieno garšvielas pēc garšas;
  9. Ziedkāpostus pasniedz uz šķīvja ar uzlietu pupiņu mērci.


Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *