Čia sēklu pudiņš

Aizejot ciemos vai uz kādu kafejnīcu, vienmēr var atrast kaut ko, ar ko papildināt savu virtuvi. Šoreiz draugi iemācīja pagatavot lielisku čia pudiņu. Esmu bijusi no tām, kurai iepriekš šis pudiņš neizraisīja pozitīvas emocijas, tāpēc noteikti izmēģini šo recepti.

Sastāvdaļas diviem saldā trauciņiem:

  • vidēji liels banāns;
  • 4 ēdamkarotes čia sēklas;
  • mandeļu piens (180 ml jeb nepilna glāze/krūze);
  • saldēti mango (var arī svaigus);
  • ogas dekoram un papildus garšai.

Pagatavošana:

  1. Iepriekšējā dienas vakarā:
    • Samīca banānu ar dakšiņu, pievieno čia un pienu. Visu samaisa.
    • Masu ievieto trauciņos, apklāj ar foliju un liek ledusskapī.
    • Saldētos mango ieliek trauciņā un arī ieliek ledusskapī, lai tie nebūtu tik auksti. Vasarā, ja gribas masu kā saldējumu, var arī šo nedarīt.
  2. Nākamajā rītā jau pudiņš ir gatavs. Sablenderē mango un ielej kā mērci pa virsu pudiņam. Uzber dažas ogas.

Un tas arī viss. Lai labi garšo! Paldies Intai un Rolandam. (:



Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *