Cēzara salātu mērce

Pirmā reize, kad pagaršoju, radīja interesantas sajūtas garšu kārpiņām. Bet pie visām garšām pierod un mērce ir dikti garšīga.

Sastāvdaļas:

  • 4 daiviņas ķiploku;
  • 2/3 glāzes nesālīta sojas, kaņepju vai mandeļu piena;
  • 2/3 glāzes Indijas riekstu;
  • 1 ēdamk. + 1 tējk. svaigi spiesta citrona sula;
  • 5 1/2 ēdamk. raugu pārslas;
  • 2 tējk. Dižonas sinepju;
  • šķipsna melno piparu.
  1. Uzsilda krāsni līdz 180 grādiem un liek grauzdēties 25 minūtes ķiploka daiviņas;
  2. Kad ķiploki gatavi, visas sastāvdaļas sablenderē līdz masa ir vienmērīga.


Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *