Svaigo brokoļu salāti

Ja neesi pirms tam ēdis svaigus brokoļus, pamēģini, būsi pārsteigts, cik tie tomēr ir garšīgi. Garšo labāk pat par pagatavotiem. 🙂

Sastāvdaļas (2-3 personām):

Pagatavošana:

  1. Pagatavo mērci;
  2. Uzslēdz cepeškrāsni uz 460 grādiem vai max temperatūru un pagatavo briseles kāpostus – pirms tam nogriežot tiem kātiņu. Briseles kāpostus ievieto pannā, apber ar garšaugu maisījumu, apmaisa un tad pievieno 1/4 glāzi ūdens (neaplejot kāpostus). Gatavo līdz mīksti;
  3. Sagriež romiešu salātus, tomātus un brokoli;
  4. Visas sastāvdaļas liek bļodā, samaisa un salāti gatavi.


Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *